Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για Τ/κ από το Κέντρο Παραγωγικότητας

Τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο

Το Κέντρο Παραγωγικότητας προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα σε Τουρκοκύπριους πολίτες, στοχεύοντας στην αναβάθμιση των επαγγελματικών δεξιοτήτων τους. Οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με θεματικές που αφορούν την πράσινη ανάπτυξη, τις ψηφιακές δεξιότητες, την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία και την ποιότητα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Παραγωγικότητας, η εκπαίδευση επικεντρώνεται στις καίριες δεξιότητες που απαιτούνται σε έναν κόσμο που αλλάζει λόγω της πράσινης και της ψηφιακής μετάβασης.

Τον Ιούλιο θα πραγματοποιηθούν τα εξής προγράμματα:

Ψηφιακές Δεξιότητες και Ασφάλεια και Υγεία: Τρίτη, 9 Ιουλίου, 18:00-21:00, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμμοχώστου, Δερύνεια

Πράσινη Ανάπτυξη/Περιβάλλον και Ποιότητα: Πέμπτη, 11 Ιουλίου, 18:00-21:00, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμμοχώστου, Δερύνεια

Ψηφιακές Δεξιότητες και Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία: Τρίτη, 16 Ιουλίου, 18:00-21:00, The Classic Hotel, Λευκωσία

Πράσινη Ανάπτυξη/Περιβάλλον και Ποιότητα: Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 18:00-21:00, The Classic Hotel, Λευκωσία

Εισηγητής είναι ο Δρ. Cem Ener, με ρίζες από την Αμμόχωστο. Έχει μεγάλη εμπειρία ως εκπαιδευτής. Προηγουμένως, ήταν συνιδρυτής του πρώτου angel business network της Τουρκίας και FinTech Accelerator. Επιπλέον, κατείχε ηγετικούς ρόλους σε διάφορες εταιρείες στους τομείς Online Travel και Cloud Computing.

Κάθε θεματική ενότητα προσφέρει βασικές γνώσεις και ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη και εκπαίδευση, ενισχύοντας τις δεξιότητες και την ανταγωνιστικότητα των συμμετεχόντων στον σύγχρονο επαγγελματικό χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο https://shorturl.at/tbFXp και να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα. Η συμμετοχή θα επιβεβαιωθεί μέσω email.

Τα επόμενα προγράμματα θα ανακοινωθούν σύντομα και θα καλύπτουν την περίοδο Ιουλίου - Δεκεμβρίου 2024

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Και εγένετο diakivernisi.gov.cy - Τι περιλαμβάνει η νέα ιστοσελίδα της Κυβέρνησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ