Ο ΠΔΣ διοργανώνει το 2ο Ετήσιο Συνέδριο «Women in Law»

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό θα αναπτύξουν σύγχρονες θεματικές αναφορικά με την ενδυνάμωση των γυναικών και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στη σύγχρονη αγορά εργασίας, ιδιαιτέρως στο χώρο της δικηγορίας

Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος (ΠΔΣ) διοργανώνει το δεύτερο ετήσιο συνέδριο «Women in Law» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 8:30 π.μ. - 5:30 μ.μ. στο Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό θα αναπτύξουν σύγχρονες θεματικές αναφορικά με την ενδυνάμωση των γυναικών, την αναβάθμιση δεξιοτήτων, την ενίσχυση της συμμετοχής τους σε θέσεις ευθύνης και φορείς λήψης αποφάσεων, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στη σύγχρονη αγορά εργασίας, ιδιαιτέρως στο χώρο της δικηγορίας. Ανάμεσα στους βασικούς στόχους του συνεδρίου είναι η δικτύωση επαγγελματιών του δικηγορικού επαγγέλματος με επαγγελματίες άλλων τομέων δραστηριοποίησης.

Το «Women in Law», θεσμός πλέον, το οποίο διοργανώνεται στα πρότυπα αντίστοιχων διοργανώσεων του εξωτερικού, στοχεύει να συμβάλει στην ανάδειξη προβλημάτων και ζητημάτων, τα οποία παρεμποδίζουν τις ίσες ευκαιρίες, και στην ανάπτυξη παραγωγικού διαλόγου, μέσα από τον οποίο θα προκύπτουν μελετημένες εισηγήσεις για αξιοποίησή τους από τους αρμόδιους θεσμούς και φορείς της πολιτείας.

Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος (ΠΔΣ), ως επαγγελματικό σώμα που εκπροσωπεί πέραν των 4,500 δικηγόρων επικεντρώνεται, μεταξύ άλλων, στην υιοθέτηση των βέλτιστων πρακτικών που συνδέονται με τις προϋποθέσεις της διαμόρφωσης δεδομένων υγιούς ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης των μελών του, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Δείτε το Πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες του Συνεδρίου: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ