Τρεις εταιρείες στον Εναέριο Λεμεσού διοργανώνουν αιμοδοσία «Ανοιχτή σε Όλους»

Τρεις εταιρείες στη Λεμεσό, η PGE&Co, η Totalserve Management και η E & G Economides LLC, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διοργανώσουν μια αιμοδοσία ανοιχτή σε όλη την κοινότητα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Απριλίου, από τις 10:00 π.μ. μέχρι το μεσημέρι στα γραφεία της PGE&Co που βρίσκονται στη οδό Γρ. Ξενοπούλου 30, 3106, στη Λεμεσό (περιοχή Εναερίου).

Οι διοργανωτές τονίζουν ότι η εκδήλωση αυτή είναι Inclusive, καλωσορίζοντας οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει. Είτε είστε κάτοικος της περιοχής, εργαζόμενος σε μία από τις συμμετέχουσες εταιρείες ή απλά εργάζεστε στην περιοχή Εναερίου, σας ενθαρρύνουμε να «σηκώσετε τα μανίκια» και να δωρίσετε αίμα.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, καλούνται να επικοινωνήσουν με τη Μαρία Χαραλάμπους μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου, για να βοηθήσουν τους διοργανωτές να συντονίσουν καλύτερα την αιμοδοσία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω email στο maria.charalambous@totalserve.eu ή τηλεφωνικά στο 25 866 460.

Για τον χάρτη της αιμοδοσίας μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο με την ανακοίνωση μιας από τις διοργανώτριες εταιρείες.

https://www.pgeconomides.eu/news/sleeves-up-join-our-collaborative-blood-donation/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ