Σε διεθνές επενδυτικό συνέδριο στο Μιλάνο ο Υπουργός Ενέργειας

Ο κ. Παπαναστασίου αναχωρεί την Πέμπτη για το Μιλάνο, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο 2ο διεθνές επενδυτικό συνέδριο Investopia Europe που διεξάγεται την Παρασκευή

Στο διεθνές επενδυτικό συνέδριο Investopia Europe, στο Μιλάνο, θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, ο κ. Παπαναστασίου αναχωρεί την Πέμπτη για το Μιλάνο, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο 2ο διεθνές επενδυτικό συνέδριο Investopia Europe που διεξάγεται την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαναστασίου θα συμμετάσχει στην πρώτη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης του συνεδρίου, στις 10:55 ώρα Κύπρου, με θέμα την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης μέσω της διεθνούς συνεργασίας (Fostering Economic Growth through International Cooperation and Partnership).

Συμμετέχοντες στη συζήτηση θα είναι, επίσης, ο Υπουργός Οικονομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), Abdulla bin Touq Al Marri, ο Υπουργός Επιχειρήσεων της Ιταλίας, Adolfo Urso, και ο Υπουργός Οικονομίας, Επιχειρήσεων και Στρατηγικών Έργων της Μάλτας, Silvio Schembri.

Στο περιθώριο των εργασιών του Investopia Europe, ο Υπουργός Ενέργειας προγραμματίζεται να έχει, παράλληλα, κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους ομολόγους του των ΗΑΕ και της Ιταλίας Abdulla bin Touq Al Marri και Adolfo Urso.

Διαβάστε επίσης: ΥΠΟΙΚ: Στο 2,9% προβλέπει πως θα ανέλθει ο ρυθμός ανάπτυξης για το 2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ