Ακίνητα: Αυξημένο το αγοραστικό ενδιαφέρον στη Λάρνακα

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ QUALITY GROUP PROPERTY EXPO 2024

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Έκθεση ακινήτων της Quality Group, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 7 Απριλίου στο Radisson Blu στη Λάρνακα. Τα εγκαίνια της Έκθεσης τέλεσε στις 5 Απριλίου ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας στην παρουσία προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου της Κύπρου.

Η Έκθεση αναδείχθηκε ως η μεγαλύτερη και πλέον επιτυχημένη έκθεση ακινήτων που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κύπρο, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες επισκέπτες από την Κύπρο και το εξωτερικό. Ήταν τόσο αυξημένο το ενδιαφέρον, ώστε δόθηκε παράταση στις προσφορές της Έκθεσης για ακόμη δυο ημέρες, για να ικανοποιηθεί το ενδιαφερόμενο κοινό.

Η Quality Group Property Expo 2024 προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού με τη μεγάλη ποικιλία ακινήτων που προσφέρθηκαν, με διαμερίσματα με ένα υπνοδωμάτιο από €69.000 έως πολυτελή διαμερίσματα με δύο υπνοδωμάτια από €119.000. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ακίνητα πλήρως ανακαινισμένα ή ολοκαίνουργια, με ειδικές προσφορές σε τιμές και δόσεις δανείου που ξεπέρασαν τις προσδοκίες τους. Η Τερσεφάνου και τα Λειβάδια βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αγοραστών αναδεικνύοντάς τες σε περιζήτητες περιοχές.

Η συμμετοχή στην κλήρωση με το μεγάλο δώρο να είναι ένα στούντιο αξίας €75.000 ευρώ, αναδείχθηκε ως ένα από τα highlights της Έκθεσης με τον νικητή να αναδεικνύεται εντός Ιουνίου, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αγοράς ακινήτων. Επιπλέον, οι επισκέπτες που πραγματοποίησαν αγορά εντός των 3 ημερών της έκθεσης, ανταμείφθηκαν με μια εκπληκτική 7ήμερη δωρεάν διαμονή με πρωινό σε ένα από τα υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία της εταιρείας ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών επισκεπτών της Έκθεσης για 2ήμερη δωρεάν διαμονή καθώς και vouchers τα οποία θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε όλα τα εστιατόρια του Ομίλου!

Η Quality Group εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το κοινό για την υποστήριξή του και δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει υψηλής ποιότητας ακίνητα και υπηρεσίες στην αγορά ακινήτων της Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες και τα έργα της Quality Group, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.qualitygroup.com.cy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ