Άνοιξη στην Κύπρο… Καιρός για Minthis

Ο καιρός στην Κύπρο έχει ήδη μπει σε ανοιξιάτικου ρυθμούς με τη φύση να γεμίζει με χρώματα και αρώματα και την εκδρομική διάθεση για εξορμήσεις να ενισχύεται.

Η ανάγκη για μια μικρή ή μεγάλη ανάπαυλα μακριά από το αστικό κέντρο μέσα στη φύση σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με αποστομωτική θέα, ιδιωτικότητα, πολυτελή εξυπηρέτηση, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μοναδική ατμόσφαιρα οδηγεί κάθε εξόρμηση στο Minthis της Πάφου.

Το Minthis είναι το κορυφαίο lifestyle θέρετρο της Κύπρου, απέχει μόλις μια ανάσα από το κέντρο της πόλης της Πάφου και προσφέρει μια όαση αισθήσεων, υψηλής αισθητικής με επιλογές διαμονής που περιβάλλονται από το καταπράσινο τοπίο, το απαράμιλλής ομορφιάς μοναστήρι του 12ου αιώνα, το γήπεδο γκολφ 18 οπών και τα ενδημικά αρωματικά φυτά της κυπριακής υπαίθρου.

Το Minthis έχει εμπνευστεί, σχεδιαστεί και δημιουργηθεί πάνω σε βιώσιμες πρακτικές και αξίες από την εταιρεία ανάπτυξης γης Pafilia, ενώ διαθέτει υπηρεσίες και ανέσεις υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν κάθε εξατομικευμένη ανάγκη για ποιοτική γεύση, χαλάρωση, ανανέωση και ψυχαγωγία.  

Η ολιστική φιλοσοφία και οι βιώσιμες πρακτικές που χαρακτηρίζουν την εμπειρία διαμονής και φιλοξενίας του Minthis έχουν γνωρίσει διεθνή καταξίωση με επτά συνολικά βραβεία, εκ των οποίων τα δυο σε παγκόσμιο επίπεδο, τρία ευρωπαϊκά και δυο εθνικά, στα ετήσια Βραβεία Sustainable Luxury Awards 2023–2024.

Οι κορυφαίες αυτές διακρίσεις αναβαθμίζουν τον τομέα της φιλοξενίας της Κύπρου, ενώ ταυτόχρονα τοποθετούν το  Minthis στον χάρτη με τα καλύτερα θέρετρα Spa και Golf στον κόσμο, αναδεικνύοντας τις  βιώσιμες πρακτικές και τον ολιστικό  προσανατολισμό της Pafilia, της εταιρείας που θεμελίωσε το θέρετρο-κόσμημα του νησιού.

Η ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία που μπορεί να βιώσει ο επισκέπτης του Minthis, στο εστιατόριο Amaracus  και στο εστιατόριο του Clubhouse, χαρακτηρίζεται από τις εντυπωσιακές γεύσεις, την αγνότητα και ποιότητα των πρώτων υλών, τη μαγειρική δεξιοτεχνία της ομάδας των σεφ και τη φιλόξενη εξυπηρέτηση του υψηλά καταρτισμένου προσωπικού των εστιατορίων του θερέτρου.

Στο πρωτότυπο μενού των εστιατορίων του θερέτρου συναντώνται οι γαστρονομικές παραδόσεις της Κύπρου και της Μεσογείου. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από αυθεντικά πιάτα παρασκευασμένα με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια με την αξιοποίηση τοπικών, φρέσκων υλικών, πολλά από το οποία έχουν καλλιεργηθεί στα περιβόλια του Minthis.

Παράλληλα το BAR-M του Minthis μπορεί να φιλοξενήσει κάθε ανάγκη για χαλάρωση και ψυχαγωγία με μια πληθώρα επιλογών σε κοκτέιλ, κρασιά και σαμπάνια καθώς και μοναδικές επιλογές συνοδευτικών πιάτων.

Σε ό,τι αφορά στις υπηρεσίες ευεξίας το Minthis κάνει και πάλι τη διαφορά με το περίφημο Minthis Spa, το οποίο παρέχει υψηλής ποιότητας εξατομικευμένες θεραπείες από έμπειρους επαγγελματίες σχεδιασμένες να ανακουφίζουν την ένταση και να προσφέρουν ολιστική αναζωογόνηση. Η Θεραπεία Προσώπου ,το Μασάζ με Κερί και η Απολέπιση Σώματος με τη συνοδεία αρωματοθεραπείας, αποτελούν ένα μικρό μέρος της γκάμας των υπηρεσιών που μπορεί να απολαύσει κάθε επισκέπτης.

Το Minthis δεν είναι απλώς το κορυφαίο lifestyle θέρετρο της Κύπρου, αλλά ένας παραδεισένιος προορισμός απόδρασης για κάθε περίσταση που ανταποκρίνεται με υπηρεσίες κορυφαίας φιλοξενίας και εξυπηρέτησης σε κάθε εξατομικευμένη ανάγκη διαμονής, ψυχαγωγίας, γευστικής απόλαυσης και χαλάρωσης, σε κάθε περίσταση και για κάθε είδος επίσκεψης με αγαπημένα πρόσωπα.

Με τη θερμοκρασία της Κύπρου να έχει φορέσει τον ανοιξιάτικο χαρακτήρα της μια επίσκεψη στο Minthis είναι ικανή να δημιουργήσει μια απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας και πολυτέλειας που ο κάθε επισκέπτης θα θυμάται για καιρό.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, επισκεφθείτε το minthisresort.com ή επικοινωνήστε με το +357 26 842 273

Σχετικά με το Minthis

Το Minthis είναι ένα πολυτελές ολιστικό θέρετρο εμπνευσμένο από τη φύση, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία lifestyle. Με τα εκπληκτικά καταλύματα, τις ανέσεις παγκόσμιας κλάσης και το μαγευτικό περιβάλλον του, το θέρετρο είναι ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν ευεξία, χαλάρωση, αναψυχή και απόλαυση. Το Minthis προσφέρει μια καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη, ενσωματώνοντας την ουσία της πολυτελούς ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ