Η Dealbridge M&A Advisors τώρα σε Βερολίνο, Λευκωσία και Αθήνα

Η Dealbridge, το διεθνές δίκτυο ανεξάρτητων συμβούλων για εταιρική χρηματοδότηση και συναλλαγές Συγχωνεύσεων και Εξαγορών στη μεσαία αγορά (www.dealbridge.eu), επεκτείνει τις δραστηριότητες του.

Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο του 2024, συμπεριέλαβε στην οικογένεια συμβούλων της Dealbridge την Intagus, με έδρα στο Βερολίνο, όπως και την VGDA, με γραφεία στη Λευκωσία και την Αθήνα αντίστοιχα.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, ο κ. Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, Διοικητικός Σύμβουλος της VGDA δήλωσε:

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για αυτή τη συνεργασία, μέσω της οποίας η VGDA θα λειτουργεί ως το τοπικό μέλος της Dealbridge σε Ελλάδα και  Κύπρο.

Η Intagus είναι μια καθιερωμένη συμβουλευτική εταιρεία σε θέματα Συγχωνεύσεων και Εξαγορών. Εστιάζει σε κερδοφόρες εταιρείες μεσαίας αγοράς, προσανατολισμένες στην ανάπτυξη κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της Dealbridge. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της γερμανικής οικονομίας, η προσθήκη της Intagus θα μας επιτρέψει επίσης να καλύψουμε ακόμα καλύτερα ολόκληρη τη γερμανική περιφέρεια.

Με γραφεία και εκπροσώπους στο Λιχτενστάιν, την Ελβετία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία και την Τουρκία, η Dealbridge - με κεντρικό γραφείο της Ευρώπης στη Βιέννη της Αυστρίας - εκπροσωπείται σε όλα τα σημαντικά ευρωπαϊκά κέντρα. Τώρα πια, η Dealbridge είναι  παρούσα και στο Βερολίνο, μέσω της Intagus, ενισχύοντας έτσι το ήδη υφιστάμενο  γραφείο στο Μόναχο, καθώς και στη Λευκωσία και στην Αθήνα, μέσω της VGDA.

Τα μέλη της Dealbridge είναι ανεξάρτητες εταιρείες που συνεργάζονται στενά εντός του διεθνούς δικτύου για την έναρξη, την προετοιμασία και την επιτυχή ολοκλήρωση συναλλαγών και υπηρεσιών για πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ