Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της STEP Cyprus

Το STEP Cyprus είναι ένας παγκόσμιος επαγγελματικός οργανισμός, Μέλη του οποίου είναι κυρίως δικηγόροι, λογιστές, ελεγκτές και άλλοι επαγγελματίες στον τομέα ιδιωτικών επαγγελματικών υπηρεσιών.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη με επιτυχία η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας Society of Trust and Estate Practitioners (Cyprus) Limited. Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2024-2025. Μετά τον καταρτισμό σε σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Νίκκη Ξενοφώντος, Δικηγόρος

Αντιπρόεδρος: Εύη Παπακλεοβούλου, Δικηγόρος

Γραμματέας: Μελίνα Πύργου, Δικηγόρος

Ταμίας: Γιώργος Οικονομίδης, Δικηγόρος

Μέλη:

Στέλλα Καμμίτση, Δικηγόρος

Πανίκος Λοίζου, Ελεγκτής

Ράνια Βρόντου, Δικηγόρος

Γιάννης Σιμάκης: Δικηγόρος

Κυριάκος Ξενοφώντος, Δικηγόρος

Ελένη Δράκου, Δικηγόρος

Στέλλα Στρατή, Δικηγόρος

Αντρέας Μαραγκός, Δικηγόρος

Το παράρτημα της STEP Κύπρου - Ο ρόλος και ο στόχος της εταιρείας

Το STEP Cyprus είναι ένας παγκόσμιος επαγγελματικός οργανισμός, Μέλη του οποίου είναι κυρίως δικηγόροι, λογιστές, ελεγκτές και άλλοι επαγγελματίες στον τομέα ιδιωτικών επαγγελματικών υπηρεσιών. Με περισσότερα από 21.000 μέλη σε 96 χώρες και με ένα εξαιρετικά ενεργό δίκτυο, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς παγκοσμίως ειδικότερα στον τομέα των εμπιστευμάτων. Το παράρτημα της STEP Κύπρου ιδρύθηκε το 2003 από τον αξιότιμο κ. Πέτρο Οικονομίδη και σήμερα αριθμεί πάνω από 160 μέλη. Συγκριτικά με τον πληθυσμό άλλων χωρών, είναι ένα από τα μεγαλύτερα παραρτήματα STEP στον κόσμο και με έντονη και αποτελεσματική δράση στον STEP Europe και STEP Global. Το STEP Cyprus έχει έντονη παρουσία και στην Κύπρο και συμμετέχει ενεργά μεταξύ άλλων στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές και συνεργάζεται με Δημόσιους και Ανεξάρτητους Φορείς και Αρχές για θέματα της Ειδικότητας του.

Στόχος του, είναι να ενημερώνει αδιάλειπτα τα μέλη του αναφορικά με τις τελευταίες  εξελίξεις στο σχεδιασμό εμπιστευμάτων, στο σχεδιασμό για κληρονομική διαδοχή αλλά και γενικά οτιδήποτε αφορά νομικά ή φορολογικά θέματα. Περαιτέρω υποβοηθά τα Μέλη του να αναπτύσσουν δεξιότητες και τη γνώση τους με στόχο τη βελτίωση του επαγγελματικού τους προφίλ διεθνώς και να αναπτύσσουν τη δικτύωση και τη βάση πελατών τους.

Η ιδιότητα μέλους του STEP αποτελεί διασφάλιση κατοχής εξειδικευμένης γνώσης και των υψηλότερων επαγγελματικών προτύπων για παροχή συμβουλών σε θέματα που σχετίζονται με τα εμπιστεύματα.

https://www.step.org/branches/step-cyprus

https://www.step.org/

Επικοινωνία: stepcyprus@outlook.com

Διαβάστε επίσης: «Μάννα εξ ουρανού» η τεχνητή νοημοσύνη για τις εταιρείες τεχνολογίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ