Με 102 υιοθεσίες ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Υιοθεσίας Πλοίου

Το Πρόγραμμα είναι πρωτοβουλία του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου και της CYMEPA, λειτουργεί με επιτυχία κάθε χρόνο από το 2006 και υποστηρίζεται επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων καθώς και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας

Συνολικά 102 υιοθεσίες πλοίων Εταιριών-Μελών του Επιμελητηρίου από 102 διαφορετικές τάξεις δημοτικών σχολείων παγκύπρια, έγιναν στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Υιοθεσία Πλοίου για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, που ολοκλήρωσε χθες τις εργασίες του σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Κυπριακού Ναυτιλικού Επιμελητηρίου (ΚΝΕ), στην τελετή παρευρέθηκαν η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και εκπαιδευτικοί δημοτικών σχολείων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο απένειμε βεβαιώσεις συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα κατά την διάρκεια του έτους.

Πέρα από τις 102 υιοθεσίες πλοίων Εταιριών-Μελών του Επιμελητηρίου από 102 διαφορετικές τάξεις δημοτικών σχολείων Παγκύπρια, η φετινή χρονιά σηματοδότησε επίσης την υιοθεσία 1000 και πλέον πλοίων από την έναρξη του Προγράμματος το 2006.

Το Πρόγραμμα είναι πρωτοβουλία του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου και της CYMEPA, λειτουργεί με επιτυχία κάθε χρόνο από το 2006 και υποστηρίζεται επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων καθώς και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας.

Το Επιμελητήριο εκφράζει τη θερμή του εκτίμηση προς την Εταιρεία-Μέλος του Columbia Shipmanagement για την χορηγία της τελετής καθώς και προς τα Υπουργεία που υποστηρίζουν το πρόγραμμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Μείωση κάλυψης συλλογικών συμβάσεων στην Κύπρο από το 80% στο 50%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ