Σε διαμαρτυρία κατέρχονται την Πέμπτη νοσηλευτές μέλη ΠΑΣΥΔΥ και ΠΑΣΥΝΟ

Καταγγέλλουν υποστελέχωση - Ανησυχητικός ο ισχυρισμός του ΟΚΥπΥ ότι δεν υφίσταται ζήτημα υποστελέχωσης των δημοσίων νοσηλευτηρίων, διαμηνύει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τα δημόσια νοσηλευτήρια θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Πέμπτη, από τις 12 μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι, οι νοσηλευτές μέλη της ΠΑΣΥΔΥ και της ΠΑΣΥΝΟ, οι οποίοι καταγγέλλουν υποστελέχωση.

Μιλώντας στο Τρίτο, ο εκπρόσωπος τύπου της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών, Θεόδωρος Πετέλης, χαρακτήρισε ανησυχητικό τον ισχυρισμός του ΟΚΥπΥ, ότι δεν υφίσταται ζήτημα υποστελέχωσης των δημοσίων νοσηλευτηρίων. Υπενθύμισε πως πριν από ένα χρόνο, ο ίδιος Οργανισμός είχε συμφωνήσει ότι υπάρχει έλλειψη, 140 νοσηλευτών.

Ο κύριος Πετέλης ανέφερε ότι οι υπεύθυνοι του ΟΚΥπΥ έχουν καταστεί αναξιόπιστοι και υπέδειξε πως εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, θα εξαγγελθούν και άλλα μέτρα αντίδρασης.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση διαμαρτυρίας της Πέμπτης, θα συμμετάσχουν νοσηλευτές εκτός υπηρεσίας και όσοι εργάζονται σε τμήματα τα οποία δεν επηρεάζουν την εξυπηρέτηση των ασθενών.

ΡΙΚ

Διαβάστε επίσης: Τετ α τετ ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για το Βασιλικό - Πότε θα τελειώσει αυτό το.. έργο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ