Κίκης Καζαμίας προς ΠτΔ: Ποτέ δεν υπήρξα τραπεζίτης αλλά τίμιος συνεργατιστής

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πρόσθεσε τον εαυτό του σε μια σειρά κομματικών του συντρόφων του Δημοκρατικού Συναγερμού που αναμασούν εδώ και 12 χρόνια το αφήγημα των τριών "τραπεζιτών" υπουργών επί διακυβέρνησης Χριστόφια, λέει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών

«Ποτέ δεν υπήρξα ούτε δήλωσα πως είμαι τραπεζίτης αλλά τίμιος συνεργατιστής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας, αναφερόμενος σε δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

«Επειδή ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης πρόσθεσε τον εαυτό του σε μια σειρά κομματικών του συντρόφων του Δημοκρατικού Συναγερμού που αναμασούν εδώ και δώδεκα χρόνια το αφήγημα των τριών "τραπεζιτών" υπουργών επί διακυβέρνησης Χριστόφια, είμαι υποχρεωμένος να του απαντήσω ότι, όσον με αφορά , ποτέ δεν υπήρξα ούτε δήλωσα πως είμαι τραπεζίτης αλλά τίμιος συνεργατιστής», αναφέρει ο κ. Καζαμίας.

Προσθέτει ότι, «ήταν τιμή μου που υπήρξα γενικός διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού για το οποίο ήταν περήφανη όλη η Λεμεσός για την προσφορά του και το οποίο δωρήθηκε από την κυβέρνηση που υπηρέτησε πιστά ο κ. Χριστοδουλίδης στον τραπεζικό τομέα, στερώντας την Λεμεσό από μια μεγάλη κοινωνική κατάκτηση».

ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: «Άλλοι κινδυνεύουν, άλλοι πληρώνονται» - Στην αντεπίθεση οι Δημόσιοι Κατήγοροι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ