Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ανακοίνωσε έργα πέραν των €30 εκατ. για την ορεινή ύπαιθρο

Περισσότερα από 20 σημαντικά έργα και πακέτο πολιτικών δράσεων για την αναζωογόνηση της ορεινής υπαίθρου Τροόδους

Περισσότερα από 20 σημαντικά έργα και πακέτο πολιτικών δράσεων για την αναζωογόνηση της ορεινής υπαίθρου Τροόδους, με προϋπολογιζόμενο κόστος πέραν των 30 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Οι εν λόγω αναφορές έγιναν χθες στην κοινότητα Αμιάντου, πρώτο σταθμό της περιοδείας που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευαν εννιά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, και πολυάριθμη ομάδα κυβερνητικών αξιωματούχων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Σε ομιλία του, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επεσήμανε οτι εκπληρώνει την υπόσχεση που έδωσε προεκλογικά για συνεχή διάλογο με την κοινωνία των πολιτών, έτσι ώστε και οι πολιτικές της κυβέρνησης να αντανακλούν τις πραγματικές ανάγκες και έγνοιες της κοινωνίας.

Σε σχετική ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη, στην πλατφόρμα X επισημαίνεται ότι "η ουσιαστική αναζωογόνηση των ορεινών κοινοτήτων μας και των περιοχών στην περιφέρεια επιβάλλει στρατηγικό σχεδιασμό, όραμα και συνεργασία. Ως εκτελεστική εξουσία επιδιώκουμε τον διάλογο για την εξαγωγή ωφέλιμων συμπερασμάτων που θα οδηγήσουν σε λήψη συγκεκριμένων μέτρων, τα οποία θα συμβάλουν καταλυτικά στην οικοδόμηση συνθηκών ευημερίας, προοπτικής και ανάπτυξης για την ύπαιθρο μας, με γνώμονα την αναζωογόνηση των περιοχών που αποτελούν τον πνεύμονα της Κύπρου".

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση Κεραυνού με Αρχηγούς συγκυβέρνησης για νέα μέτρα στήριξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ