100% Υποτροφία για το Πρόγραμμα MBA

Από τον Όμιλο Green Energy σε συνεργασία με το CIM - Cyprus Business School

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος Green Energy σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School, προκηρύσσει μια πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα Master of Business Administration (MBA). Η υποτροφία, προσφέρεται για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024/2025, στη Λευκωσία ή Λεμεσό και καλύπτει εξ ολοκλήρου τα δίδακτρα, τα οποία ανέρχονται στις €7960.

Ο Όμιλος Green Energy, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη βιώσιμων ενεργειακών λύσεων, και το CIM-Cyprus Business School, κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα, συνεργάζονται για την προαγωγή της επαγγελματικής ανάπτυξης μέσω της υποτροφίας, υποστηρίζοντας την πλήρη κατάρτιση των μελλοντικών επιχειρηματικών ηγετών.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά μέχρι τις 25 Ιουνίου 2024, στο ακόλουθο link: https://cim.ac.cy/green-energy-mba-scholarship/

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει την αφοσίωση των δύο οργανισμών στην προώθηση της ακαδημαϊκής εξέλιξης και επαγγελματικής επιτυχίας των φοιτητών, επιδιώκοντας να εξοπλίσουν τους μελλοντικούς ηγέτες με ποιοτική εκπαίδευση και πρακτικές εμπειρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες/ ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση  scholarships@cim.ac.cy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ