Έρχεται το μεγάλο Open Day της Altamira Real Estate

Μια μοναδική συλλογή 20 διαμερισμάτων από €55,000

Ανοικτή πρόσκληση απευθύνει στο κοινό η Altamira Real Estate για το 1ο καλοκαιρινό Open Day που διοργανώνει το διήμερο 14-15 Ιουνίου στο τουριστικό συγκρότημα διαμερισμάτων Majestic Gardens στην Tερσεφάνου.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εκδήλωση, αφού οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα διαθέσιμα διαμερίσματα και να προχωρήσουν σε άμεση αγορά του διαμερίσματος που έχουν επιλέξει.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό θα είναι σε θέση να αξιολογήσει τα 20 ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα, στούντιο, ενός και δύο υπνοδωματίων που αποτελούν μέρος του τουριστικού συγκροτήματος Majestic Gardens και θα πωλούνται επί τόπου από την εταιρεία στις τιμές του τιμοκαταλόγου που έχει ήδη δημοσιευτεί.

Δύο διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και θα είναι στη διάθεση του κοινού ως παραδείγματα οικιστικής μονάδας πλήρους λειτουργίας, ενώ η έμπειρη ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate, θα είναι παρούσα για να προσφέρει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του διήμερου Open Day δεν θα ακολουθηθεί η τυπική διαδικασία που γνωρίζει μέχρι στιγμής το κοινό για αγορά ακινήτου μέσω της Altamira Real Estate. Τα διαμερίσματα θα διατίθενται σε άμεση πώληση μέσω κράτησης, ενώ επιτυχών αγοραστής θα είναι το πρώτο πρόσωπο, νομικό ή φυσικό που θα συμφωνήσει στη διαφημιζόμενη τιμή πώλησης και θα καταβάλει το ποσό των €5,000 ως προκαταβολή, με τραπεζική επιταγή.

Το τουριστικό συγκρότημα διαμερισμάτων Majestic Gardens, κατασκευάστηκε το 2010 και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Τόσο οι οικιστικές μονάδες, όσοι και οι κοινόχρηστοί χώροι, ο καταπράσινος κήπος και ο χώρος της πισίνας είναι σε άριστο επίπεδο συντήρησης. Βρίσκεται πλησίον του κέντρου της κοινότητας Τερσεφάνου και του Δημοτικού Σχολείου και σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας και τις όμορφες παραλίες της ακτογραμμής της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 1ο καλοκαιρινό Open Day μέσω της ιστοσελίδας της Altamira, ενώ μπορούν να δουν όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για το κάθε ακίνητο ξεχωριστά (τιμή, σχέδια, κάτοψη κ.ά).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ