Φυτεύτηκαν οι πρώτες τρύπες του γηπέδου γκολφ στο Limassol Greens

Η φύτευση γρασιδιού σε ένα γήπεδο γκολφ θεωρείται σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη του αφού σηματοδοτεί την τελική ευθεία προς την υλοποίηση του.

Σε αυτή την τελική ευθεία μπήκε και το πολυαναμενόμενο θέρετρο  με την έναρξη της φύτευσης γρασιδιού στις πρώτες τρύπες γκολφ. Μετά από δύο χρόνια σχολαστικών εργασιών κατασκευής η φύτευση του γρασιδιού Bermuda ξεκίνησε στις τρύπες 5 και 6. Με γνώμονα τη βιωσιμότητα και τη διατήρηση του νερού, η Limassol Greens επέλεξε το Bermuda Tahoma 31, ένα συγκεκριμένο είδος χλοοτάπητα που αναπτύχθηκε από κορυφαίους επιστήμονες στο Oklahoma State University, γνωστό για τη βελτιωμένη αντοχή του στην ξηρασία. Κατά συνέπεια, αυτό το ειδικό γρασίδι έχει βαθύ ριζικό σύστημα και εξαρτάται από μειωμένη ποσότητα νερού για τη διατήρηση της υγιούς ανάπτυξης, πράγμα που σημαίνει ότι το Limassol Greens θα εξοικονομεί μεγάλες ποσότητες νερού για λόγους συντήρησης.

Εντός ενός φυσικού υγροτόπου, οι τρύπες 5 και 6 αναμένεται να είναι ανάμεσα στις πιο συναρπαστικές και γραφικές του γηπέδου. Αυτές οι τρύπες υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία γκολφ, συνδυάζοντας προκλητικό παιχνίδι με τη γαλήνια ομορφιά του φυσικού τοπίου της Κύπρου.

“Η διαμόρφωση των fairways, των pot bunkers των tees και των greens ήταν μια εκτενή και περίπλοκη διαδικασία,” δήλωσε ο Andrew Halifax, Golf Superintendent  στο Limassol Greens Golf Resort. “Με την εγκατάσταση του γρασιδιού Bermuda τώρα υπό εξέλιξη, ανυπομονούμε να δούμε το όραμα μας να πραγματοποιείται.

H ολοκλήρωση του γηπέδου 18 οπών, σχεδιασμένο από τον διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Cabell  Robinson, προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το Limassol Greens να υποδεχθεί τους πρώτους παίκτες του το επόμενο καλοκαίρι. Αυτή η τελική φάση ανάπτυξης περιλαμβάνει  και την ολοκλήρωση  του Clubhouse και σηματοδοτεί το τέλος ετών σχεδιασμού, αφοσίωσης και επένδυσης στη δημιουργία ενός γηπέδου γκολφ παγκόσμιας κλάσης.

Το Limassol Greens Golf Resort είναι έτοιμο να γίνει ένα υψηλού επιπέδου γήπεδο γκολφ στην Κύπρο, προσφέροντας μια μοναδική σύνθεση παιχνιδιού υψηλών προκλήσεων και εντυπωσιακών τοπίων. Το θέρετρο θα καλύψει όχι μόνο τους ενθουσιώδεις golfers αλλά θα γίνει μια  επιλογή για εκείνους που θέλουν να ζήσουν σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Κύπρου με έναν μοναδικό συνδυασμό από πολυτελής επαύλεις, μεζονέτες και διαμερίσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Limassol Greens Golf Resort και ενημερώσεις για την πρόοδό του έργου, επισκεφθείτε το limassolgreens.com.

Σχετικά με το Limassol Greens

Το Limassol Greens είναι ένα πολυτελές οικιστικό θέρετρο γκολφ στην Κύπρο, το οποίο διαθέτει έναν συνδυασμό από επαύλεις, μεζονέτες και διαμερίσματα. Το θέρετρο περιλαμβάνει ένα γήπεδο γκολφ  σχεδιασμένο από τον Cabell B. Robinson, εγκαταστάσεις αναψυχής και ευεξίας. Δίνοντας έμφαση στην αρμονία με τη φύση και τη σύγχρονη ζωή, το Limassol Greens προσφέρει έναν ισορροπημένο, υψηλής ποιότητας τρόπο ζωής με εγγύτητα τόσο στην πόλη όσο και στη φύση, καθιστώντας το έναν ελκυστικό προορισμό για διαμονή και επένδυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ