Νέα Στρατηγική Συνεργασία των ACCA, ΕΥ Κύπρου & P.A. College: Πρωτοποριακό Πρόγραμμα «Fast Route to ACCA»

Ο παγκόσμιος φορέας επαγγελματιών λογιστών, ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), η ΕΥ Κύπρου, αξιόπιστος σύμβουλος επιχειρήσεων και πάροχος επαγγελματικών υπηρεσιών, και το εξειδικευμένο Business School, P.A. College ανακοινώνουν την πρόσφατη στρατηγική συνεργασία τους, μέσω του προγράμματος «Fast Route to ACCA».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε προπτυχιακούς φοιτητές του προγράμματος της Διοίκησης Επιχειρήσεων (Λογιστική και Χρηματοοικονομικά) του P.A. College, να συμμετέχουν σε 12μηνη αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση στην ΕΥ, μετά την ολοκλήρωση του έβδομου εξαμήνου τους. Η συγκεκριμένη αμειβόμενη 12μηνη πρακτική εξάσκηση κάνει το πρόγραμμα μοναδικό στο είδος  του! Το πρόγραμμα εξασφαλίζει επίσης σύμβαση εργασίας με την EY Κύπρου μετά την αποφοίτηση και με την επιτυχή ολοκλήρωση της πρακτικής εξάσκησης. Επιπλέον, η 12μηνη εργασιακή εμπειρία θα υπολογίζεται στο ACCA PER (Απαίτηση Πρακτικής Εμπειρίας). Οι φοιτητές θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Fast Route to ACCA» από το πρώτο έτος σπουδών τους. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στο ACCA Accelerate και να δικαιούνται έκπτωση έως και 1000 ευρώ για τις εννέα εξαιρέσεις των ACCA. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου πρακτικής εξάσκησης στην EY, να παρακαθίσουν σε οποιαδήποτε από τις τέσσερεις τελευταίες εξετάσεις ACCA που απομένουν.  Εφόσον εξασφαλίσουν σύμβαση εργασίας με την EY μετά την αποφοίτησή τους, η οικονομική κάλυψη θα προσφέρεται από την EY.

Το «Fast Route to ACCA» με τους τρεις στρατηγικούς εταίρους του, συνδυάζει τον επαγγελματισμό σε προσόντα, εμπειρία και εκπαίδευση στον τομέα των Χρηματοοικονομικών, της Διοίκησης και Λογιστικών.  Για περισσότερες πληροφορίες για το σχετικό πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε: https://www.pacollege.ac.cy/acca-ey-pa-college-programme

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ