Συναντήθηκαν με Πρόεδρο CYTA εκπρόσωποι της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ)

Κοινός στόχος, αναφέρει η ΕΠΟΕΤ, είναι η διαφύλαξη της ανταγωνιστικότητας και της αποτελεσματικότητας της Cyta, ως Δημόσιος Οργανισμός

Με την Πρόεδρο της Cyta, Μαρία Τσιάκκα, συναντήθηκαν την Παρασκευή εκπρόσωποι της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ), στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΟΗΟ-ΣΕΚ, Αντρέα Ηλία.

Σε ανακοίνωση της συνδικαλιστικής οργάνωσης, αναφέρεται ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους και τον Οργανισμό γενικότερα. "Διαφάνηκε ότι υπάρχει συναντίληψη και από τις δυο πλευρές για από κοινού διαχείριση των θεμάτων που έχουν συζητηθεί", αναφέρεται.

Κοινός στόχος, αναφέρει η ΕΠΟΕΤ, είναι η διαφύλαξη της ανταγωνιστικότητας και της αποτελεσματικότητας της Cyta, ως Δημόσιος Οργανισμός, που στοχεύει στην εξυπηρέτηση του συνόλου των πολιτών κατά τρόπο που να διασφαλιστεί η ομαλή ψηφιακή μετεξέλιξη της κοινωνίας και της οικονομίας του τόπου.

"Η διατήρηση της συνεχούς επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, μεταξύ των δυο πλευρών, που επαναβεβαιώθηκε, αποσκοπεί στη συμμετοχή των εργαζομένων στην εξυπηρέτηση των στόχων του Οργανισμού, αλλά και στη διαφύλαξη της εργατικής ειρήνης στον Οργανισμό κατά τρόπο που να διευκολύνεται η συνεχής ανοδική πορεία του", σημειώνει η συντεχνία.

Πέρα από τον Γενικό Γραμματέα της ΟΗΟ – ΣΕΚ Αντρέα Ηλία, στη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι εκπρόσωποι της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ – ΣΕΚ), Ηλίας Δημητρίου, Επίτιμος Πρόεδρος, Χριστόδουλος Κακουρής, Α΄ Αντιπρόεδρος και Κυριάκος Σιακαλλής, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας.

ΚΥΠΕ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπεύδουν στα πρατήρια οι Κύπριοι ενόψει αυξήσεων στα καύσιμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ