Την ίδρυση «Συνδέσμου Υδρογόνου Κύπρου» ανακοίνωσε η ΟΕΒ

Τι αναφέρει για την ίδρυση Συνδέσμου Υδρογόνου Κύπρου σε σχετική ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), λαμβάνοντας υπόψη πως το υδρογόνο μπορεί να διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ενεργειακή μετάβαση και αξιοποιώντας επιχειρηματικές και τεχνολογικές καινοτομίες ως κινητήριες δυνάμεις για μακροπρόθεσμη οικονομική ανάπτυξη, προχωρεί στην ίδρυση του Συνδέσμου Υδρογόνου Κύπρου (ΣΥΚ).

Προς το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2021, συνάντηση ενδιαφερομένων μερών, τα οποία ομόφωνα αποφάσισαν την ίδρυση του Συνδέσμου και ένταξη του στη μεγάλη οικογένεια των Μελών της ΟΕΒ.

Η Ιδρυτική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 12 Μαρτίου η ώρα 10:00 π.μ. και μπορεί κάθε άμεσα ενδιαφερόμενος να συνδεθεί μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου https://zoom.us/j/92278019773 αφού κάνει εγγραφή https://forms.gle/EgT3J52n9u7q8fXo8.

Στην ιδρυτική συνέλευση μπορούν να μετάσχουν ενδιαφερόμενοι από ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως ακαδημαϊκοί, ερευνητές, επιχειρήσεις, κρατικές υπηρεσίες,  κ.α. Στη συνέλευση, μεταξύ άλλων, θα αναδειχθεί το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και θα διαμορφωθεί το Καταστατικό του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κο Μάριο Παπαγεωργίου, Λειτουργό του Τμήματος Ενέργειας & Περιβάλλοντος της ΟΕΒ στο τηλέφωνο +357 22643000 (ext. 206).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ