Παρούσα και η Ελληνική Τράπεζα στο διαδικτυακό φεστιβάλ 'Reflect'

Δεκάδες ήταν οι συμμετέχοντες του διαδικτυακού φεστιβάλ Reflect.

Δεκάδες ήταν οι συμμετέχοντες του διαδικτυακού φεστιβάλ Reflect οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εμπνευστούν από τις τεχνολογίες που θα διαμορφώσουν την καθημερινότητα στο μέλλον ενώ παρούσα ήταν και η Ελληνική Τράπεζα στηρίζοντας την προσπάθεια ως μεγάλος χορηγός και αναδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία θα αλλάξει για πάντα το πως συναλλασσόμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΝΤ: Τα ψηφιακά νομίσματα αφήνουν περιθώρια για παράνομες ροές κεφαλαίου

 
Ανακοίνωση της Ελληνικής Τράπεζας αναφέρει ότι ανάμεσα στους ομιλητές και ο Διευθυντής Καναλιών και Ψηφιακών Προϊόντων της Τράπεζας Χρίστος Εοτζουριάν, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα γενιά των τραπεζικών υπηρεσιών και στο πώς η εμπειρία των πελατών μπορεί να είναι απρόσκοπτη, ασφαλής και σε πραγματικό χρόνο.
 
Πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή ο πελάτης για να πραγματοποιήσει μια διαδικτυακή συναλλαγή πρέπει να εισαγάγει τον 16ψήφιο κωδικό της κάρτας του και να εξουσιοδοτήσει τη συναλλαγή με έναν δεύτερο κωδικό ασφαλείας.
 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα «οι περισσότερες πληρωμές σήμερα, με εξαίρεση τις εντολές άμεσης χρέωσης, να προωθούνται από τον καταναλωτή στον έμπορο», είπε ο Χρίστος Εοτζουριάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ