30 Χρόνια Αριστείας: Ενωμένα Φαρμακεία Κύπρου

Επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του παρουσία στον κλάδο της υγείας, ο Όμιλος Ενωμένα Φαρμακεία Κύπρου σηματοδοτεί τριάντα χρόνια εξαιρετικής προσφοράς και καινοτομίας.

Αυτό το σπουδαίο επίτευγμα εορτάστηκε με μία λαμπρή εκδήλωση κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη, από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2024, φέρνοντας κοντά τη μεγάλη οικογένεια των μετόχων-φαρμακοποιών σε μια ατμόσφαιρα ενότητας και ανανέωσης.

Η εκδήλωση ήταν μια μοναδική ευκαιρία για ανασκόπηση των σημαντικών επιτευγμάτων και για τον καθορισμό της μελλοντικής πορείας του Ομίλου. Αναγνωρίζοντας την αθόρυβη αλλά καθοριστική συμβολή των μετόχων, το γεγονός εξυμνεί την προσήλωση και την αφοσίωσή τους προς την αρχή της ποιοτικής φροντίδας και της συνεχούς ανάπτυξης του Ομίλου. Με ανεκτίμητες στιγμές ψυχαγωγίας και ξεκούρασης, η εκδήλωση ενίσχυσε το συλλογικό πνεύμα και σήμανε την έναρξη μιας νέας εποχής όπου η ενότητα και η κοινή προσπάθεια θα συνεχίσουν να είναι ο κινητήριος μοχλός για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και ανάπτυξη.

Τα Ενωμένα Φαρμακεία Κύπρου, με περηφάνια για την παράδοση αριστείας, επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους για την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων πρώτης γραμμής, ανταποκρινόμενα σε κάθε ανάγκη υγείας με αξιοπιστία και φροντίδα.

"Μαζί, Ενωμένοι, Μπορούμε Καλύτερα" - Ένα μήνυμα που αντηχεί τη συνεχιζόμενη δέσμευση και τον οραματισμό για μια δυναμική και καινοτόμο πορεία στον τομέα της υγείας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ