Το Reflect Festival θα ενώσει 10.000 Doers της EMEA στο εργοστάσιο της Κόλλα τον Μάιο στην Λεμεσό

Η κορυφαία τεχνολογική εκδήλωση της Κύπρου επιστρέφει στη Λεμεσό για 7η φορά, με σε ολοκαίνουργια τοποθεσία. Το Reflect Festival θα πραγματοποιηθεί στις 30-31 Μαΐου και θα βρίσκεται στο Kolla Factory, δίνοντας μια μοναδική εμπειρία σε όσους βρεθούν εκεί μαζί μας.

"Ενισχύουμε σημαντικά το πρόγραμμα startup-επενδυτών, προετοιμάζοντας μια έκθεση από 150+ εκθέτες, προσθέτουμε μια νέα σκηνή και εκδηλώσεις που στόχο έχουν να δικτυωθεί το κοινό με άτομα του χώρου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρήκαμε ένα νέο χώρο για το φεστιβάλ και φέρνουμε τους παρευρισκόμενους μας στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού για περισσότερες από 30 εκδηλώσεις», λέει ο Στυλιανός Λάμπρου, συνιδρυτής του Reflect.

Το Reflect Festival αυξάνει την προσπάθειά του να ενώσει κορυφαίους επαγγελματίες από την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, μετατρέποντας τη Λεμεσό στο επίκεντρο της καινοτομίας. Οι συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων 250+ επενδυτών, 1000+ startups και 150+ ομιλητών, μπορούν να γνωρίσουν άτομα του χώρου τους, να ανταλλάξουν ιδέες, και να βρουν νέους δυνητικούς πελάτες και ταλέντα.

Περισσότερες σκηνές και δυναμικές ιστορίες

Έμπειροι ειδικοί θα παρουσιάσουν σε πέντε σκηνές. H Big Picture Stage θα είναι ειδικά προσαρμοσμένη για ιδρυτές και επενδυτές, ενώ η Money Stage by payabl. θα επικεντρωθεί στο μέλλον των χρημάτων και της fintech.

Η τεχνολογία θα βρίσκεται στο επίκεντρο της Tech Stage, είτε πρόκειται για AI, edtech, blockchain, κυβερνοασφάλεια, healthtech ή deeptech. Η Future Stage θα φιλοξενήσει θέματα όπως οι μελλοντικές πόλεις, η κινητικότητα, το μέλλον της εργασίας, η μακροζωία και η βιωσιμότητα, μεταξύ πολλών άλλων. Μία ακόμα σκηνή θα ανακοινωθεί σύντομα.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν διαδραστικές, μικρές συνεδρίες, όπως εργαστήρια και συζητήσεις.

Περισσότεροι από 150 ομιλητές θα μοιραστούν τις γνώσεις τους, με τα πρώτα ονόματα να έχουν ήδη επιβεβαιωθεί, συμπεριλαμβανομένων των:

-Bindi Karia (Innovation Expert και Venture Partner στη Molten Ventures),

-Robin Wauters (ιδρυτής στο tech.eu),

-Jason Ball (VC στον κανόνα 30),

-Michal Smida (ιδρυτής στο Twisto),

-Kaidi Ruusalepp (ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος στη Funderbeam) και

-Omar Hagrass (συνιδρυτής στην Trella).

ReflectX 2024:  Η καλύτερη startup ας κερδίσει

«Μετά από ένα επιτυχημένο ντεμπούτο το 2023, ο διαγωνισμός startup ReflectX θα επιστρέψει,ανεβάζοντας τον πήχη για ανταγωνιστικές startups», λέει ο Dusan Duffek, συνιδρυτής του Reflect.

Το ReflectX θα αναδείξει προσεκτικά 15 startups που θα έχουν την ευκαιρία να εντυπωσιάσουν 250+ επενδυτές.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό– εκτός από την ανάδειξη των startups θα υπάρχει και μια σειρά συναντήσεων startup-επενδυτών, που υπόσχονται πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης.

Εξερεύνηση και δικτύωση

Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να αναμένουν στον χώρο της έκθεσης όπου θα υπάρχουν καινοτόμες startups και δραστηριότητες από τους διοργανωτές του φεστιβάλ. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν πολλές ευκαιρίες να εξερευνήσουν το όμορφο παραθαλάσσιο κέντρο της πόλης της Λεμεσού, είτε μέσω δραστηριοτήτων του Reflect Festival είτε μεμονωμένα.

Για άλλη μια φορά, το Reflect Festival θα γίνει, χάρη σε συνεργάτες όπως οι payabl., PwC, Social Discovery Group, Techisland, Google, Microsoft, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Forbes και πολλοί άλλοι.

Εξασφαλίστε το Early Bird Ticket σας όσο είναι ακόμα διαθέσιμο!

Το Reflect Festival, η μεγαλύτερη εκδήλωση τεχνολογίας και startup στην Κύπρο, είναι ένας μοναδικός κόμβος για τους επιχειρηματίες, τους επενδυτές και τα στελέχη της EMEA. Κάθε χρόνο, προσελκύει χιλιάδες συμμετέχοντες με συναρπαστικές ομιλίες, πάνελ, εργαστήρια, διαγωνισμούς προώθησης νέων επιχειρήσεων, συνεδρίες δικτύωσης και μια διαδραστική έκθεση. Το φεστιβάλ στοχεύει να γεφυρώσει την Ευρώπη και τη ΜΕΝΑ, οδηγώντας την επιχειρηματική αξία μέσω της ενίσχυσης των συνδέσεων και της ενθάρρυνσης της συνεργασίας στον τομέα της τεχνολογίας. Το 7ο Reflect Festival αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου 10.000 συμμετέχοντες και έχει προγραμματιστεί για τις 30-31 Μαΐου 2024,στο χώρο Kolla της Λεμεσού.

Εισιτήρια στο: https://reflectfest.com/tickets/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ