Οικογένεια ενωμένη – Επιχείρηση πετυχημένη

Ακόμη ένα διήμερο σεμινάριο για οικογενειακές επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας – πλήρως επιχορηγημένο

Οι εκπαιδευτές του  Be.e Philosophy Δημήτρης Λουκαΐδης, Elie Wakil και Μάριος Λουκαΐδης θα επαναλάβουν στις 14,15 Μαΐου το επιτυχημένο διήμερο Εργαστήρι “A HOLISTIC Approach to Culture and Governance of Family Businesses for driving continuous success (Legacy)” για τέταρτη φορά και το οποίο παρακολούθησαν μέλη από μεγάλο αριθμό Κυπριακών Οικογενειακών Επιχειρήσεων απ’ όλους του τομείς της οικονομίας.

 

‘Εξαιρετικό’, ‘Έμαθα τη σημασία του να Ακούω’, ‘Για πρώτη φορά μίλησα με τον πατέρα μου για θέματα της επιχείρησης’, ‘Ήταν πολύ ενδιαφέρων να ανταλλάξουμε εμπειρίες με άλλες αντίστοιχες εταιρείες’ και ‘Μετά το συνέδριο η σύνδεση μας ως αδέλφια βελτιώθηκε σημαντικά’  ήταν μερικά από τα σχόλια όσων παρακολούθησαν ένα από τα προηγούμενα εργαστήρια.

Το εργαστήριο καλύπτει όλα τα θέματα στα οποία μια οικογενειακή επιχείρηση πρέπει να δώσει σημασία για διαχρονική επιτυχία με μια ενεργητική συμμετοχή των συμμετασχόντων.  Στόχος είναι να ετοιμάσει τις οικογενειακές επιχειρήσεις, μικρές  και μεγάλες, που βρίσκονται στη 2η η 3η γενιά σε θέματα σχέσεων, επικοινωνίας, ηγεσίας αλλά και στην βάση ορθής Διακυβέρνησης όπως Διοικητικό Συμβούλιο και Διαδικασία Διαδοχής. Οι συμμετάσχοντες θα αποκτήσουν εφόδια για να ξεκινήσουν να προβαίνουν στα αναγκαία βήματα που χρειάζονται για μια υγιή και μακροχρόνια πορεία.

 

Το εργαστήριο θα λάβει χώρο στο AELIA WELLNESS Centre του οποίου το ειδυλλιακό περιβάλλον προσφέρει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για προσωρινή απελευθέρωση από την καθημερινότητα και τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων με άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις.

 

Η Βe.e Philosophy θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΑΝΑΔ που είδε θετικά την προσπάθεια αυτή και ενέκρινε ξανά το σεμινάριο στην κατηγορία Ζωτικής Σημασίας διευκολύνοντας έτσι σημαντικό αριθμό εταιρειών να συμμετέχουν σε ένα υψηλού επιπέδου εργαστήρι αξίας €1800 και το οποίο καλύπτεται πλήρως από την ΑΝΑΔ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το 22255311 η

https://www.euthor.com/images/files/LEAFLETS/FAM_BUS_Leaflet__14-15_May_2024.pdf

https://www.euthor.com/images/files/LEAFLETS/FAM_BUS_Leaflet__14-15_May_2024_GR.pdf

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ