Τα μοναδικά αποκαλυπτήρια της νέας Porsche Panamera

Το Panamera αποτελεί το πιο τολμηρό μοντέλο που σχεδιάστηκε ποτέ στα εργοστάσια της Porsche, και τα αποκαλυπτήρια της νέας του έκδοσης, την Τετάρτη, 20 Μαρτίου, στο Destination Porsche Limassol, δεν θα μπορούσαν παρά να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.

Η Porsche Cyprus παρουσίασε με ένα ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο το νέο μοντέλο Panamera, σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που παντρέψε την υψηλή καινοτομία της αυτοκινητοβιομηχανίας με την εκλεπτυσμένη τέχνη της γαστρονομίας.

Για την αξιομνημόνευτη βραδιά η Porsche Cyprus επιστράτευσε τον Marko Roosve, Head Sommelier των Columbia Restaurants, ο οποίος μέσα από μία διάλεξη Wine Pairing, συνδύασε την κομψότητα της επιλογής του τέλειου κρασιού για ένα πιάτο, με τη σημασία της επιλογής ενός οχήματος που αντικατοπτρίζει πραγματικά την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής του οδηγού. Όπως το σωστό κρασί μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία του φαγητού, έτσι και το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει μπορεί να μετατρέψει το καθημερινό σου ταξίδι σε μία αναβαθμισμένη οδηγική περιπέτεια.

Το νέο Panamera ενσαρκώνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ενός αθλητικού τρόπου ζωής και ενός άνετου πολυτελούς ταξιδιού. Ένα όχημα που αντανακλά με περηφάνια την πεποίθηση της Porsche ότι τα μοναδικά μοντέλα απαιτούν τολμηρές αποφάσεις.

Η Παυλίνα Ιακωβίδου Marketing & PR Manager της Porsche Cyprus, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, έδωσε το λόγο στον Κωνσταντίνο Ψύλλο, Sales Executive της Porsche Cyprus o οποίος παρουσίασε λεπτομερώς στους παρευρισκόμενους τα χαρακτηριστικά του νέου  Panamera πριν την συναρπαστική αποκάλυψη του μοντέλου.

Στην εκδήλωση υπό τους ήχους των κρουστών Hand Pan και κρητικής λύρας των μουσικών του Gaba Project, οι καλεσμένοι έζησαν την εμπειρία του wine pairing αφού γεύτηκαν απολαυστικούς συνδυασμούς κρασιού και φαγητού.

Οι παρευρισκόμενοι αλλά και γενικότερα το κοινό που αγαπάει τα εξατομικευμένα μοντέλα, μπορούν να φτιάξουν το δικό τους ξεχωριστό Panamera μέσω του μοναδικού online car configurator της Porsche,  στο ακόλουθο link:

https://configurator.porsche.com/en-CY/model/YAAAA1?rt=1710497764&screen=1536x864

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ