Μία αυθεντική σειρά αξεσουάρ που ταιριάζει απόλυτα με τον δικό σου χαρακτήρα.

Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου Porsche είναι πάντοτε μια κορυφαία στιγμή για τον οδηγό.

Τόσο μοναδική που εύλογα αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να τον ευχαριστήσει ακόμα περισσότερο και που να αυξάνει τα συναισθήματά του και την οδηγική του απόλαυση. Ναι, φυσικά και υπάρχει, γιατί η φιλοσοφία της Porsche γνωρίζει πολύ καλά ότι ένας οδηγός χρειάζεται επίσης να έχει πολλαπλές, μοναδικές επιλογές μέσω της αυθεντικής σειράς αξεσουάρ της, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τον μοναδικό του χαρακτήρα. Η Porsche για να σε οδηγήσει στο αύριο ακολουθεί σήμερα τα δικά σου βήματα και τις δικές σου ανάγκες και αναπτύσσει αξεσουάρ με την εξειδικευμένη σειρά Porsche Tequipment που σου επιτρέπει να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή.

Η εξατομικευμένη προσέγγιση μιας γνήσιας σειράς αξεσουάρ

 

Στη σειρά αξεσουάρ Porsche Tequipment κάθε οδηγός Porsche μπορεί να αναζητήσει ακριβώς αυτό που χρειάζεται, ώστε το δικό του μοντέλο Porsche να προσαρμοστεί ακόμα περισσότερο στα ιδιαίτερα προσωπικά του δεδομένα. Η σειρά περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα από αυθεντικά αξεσουάρ Porsche που πληρούν τα υψηλά standards και προδιαγραφές της Porsche, όπως αυτά αναγνωρίζονται παγκοσμίως κάνοντάς τη να ξεχωρίζει σε κάθε επίπεδο και για κάθε μοντέλο: Porsche Cayenne, Porsche 911, Porsche Taycan, Porsche Panamera, Porsche Cayman, Porsche Boxster, Porsche Macan… και η λίστα συνεχίζεται με μοντέλα - πρότυπα που τώρα είναι έτοιμα να έρθουν ακόμα πιο κοντά στα δικά σου δεδομένα.

Κάθε πρόταση αυθεντική όσο και η Porsche σου

 

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η σειρά αξεσουάρ Porsche Tequipment; Εγγυημένα αυθεντικές προτάσεις Porsche για το εσωτερικό, καθώς και για την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Και πιο συγκεκριμένα, προσφέρει ένα μεγάλο εύρος επιλογών από καθίσματα για παιδιά, σετ από ράγες για μεταφορά ποδηλάτων, κουτιά πρώτων βοηθειών, σετ εργαλείων, προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου, προϊόντα φροντίδας των κατοικιδίων σας και πολλά περισσότερα – με την υπογραφή πάντα της Porsche. Και φυσικά, όπως ακριβώς και η ζωή ενός οδηγού, έτσι και η οδήγησή του ποικίλουν σε ανάγκες ανά κατηγορία, έτσι και η σειρά αξεσουάρ Porsche Tequipment αναπτύσσεται σε πυλώνες - κατηγορίες που δεν αφήνουν αναπάντητο κανένα ερώτημα: αξεσουάρ για το εξωτερικό του αυτοκινήτου και την εμφάνισή του, που θα το κάνουν ακόμα πιο μοναδικό στην όψη και όχι μόνο, αξεσουάρ για τις ρόδες του, που εγγυώνται απόδοση υψηλών προδιαγραφών σε κάθε πιθανή συνθήκη η οποία έχει να κάνει με τις ειδικότερες ανάγκες μετακινήσεων του οδηγού της, αξεσουάρ για το εσωτερικό της Porsche, είτε αυτά αφορούν ζητήματα αισθητικής είτε ψυχαγωγίας των επιβατών, και φυσικά μία extra κατηγορία αξεσουάρ με όλα εκείνα που αφορούν μέχρι και τη στιγμή που παρκάρετε την Porsche σας και θέλετε το ιδανικό για εκείνη περιβάλλον, όπως μία αδιάβροχη και ανθεκτική κουκούλα Porsche για πλήρη κάλυψη. Όσο για το πώς μπορείτε να ανακαλύψετε τώρα κιόλας, καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, τα αξεσουάρ που υπάρχουν για το δικό σας μοντέλο Porsche; Με μία online επίσκεψη στο Tequipment Accessories Finder και επιλέγοντας το μοντέλο που σας ενδιαφέρει θα δείτε τα ανάλογα αξεσουάρ.

Κάν’ το με τον τρόπο της Porsche

 

Για τη δική σου Porsche, λοιπόν, δεν μένει τίποτα άλλο για να την κάνεις ακόμα πιο δική σου από το να ανακαλύψεις όλα εκείνα που έχει να της προσφέρει η σειρά Porsche Tequipment και –όπως ακριβώς δεσμεύεται η Porsche– να βάλεις στην οδό ταχείας κυκλοφορίας τη λατρεία σου για τη δική σου Porsche ανεβάζοντας level με αυθεντικά αξεσουάρ που φτιάχτηκαν για να αποδείξουν ότι η τελειότητα είναι και… προσωπική υπόθεση. Όσο για το πώς; Αναζητώντας τις δικές σου απαντήσεις στα Porsche Center Cyprus στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.

 

*Μάθε περισσότερα με ένα τηλεφώνημα στο 77 77 1911 ή μέσω email στο info@porsche.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ