Το 2024 ανοίγει το Landmark - Μέλος της Marriott International Autograph Collection Hotels

Το θρυλικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας θα επαναλειτουργήσει στα τέλη του 2024 ως “The Landmark Nicosia, Autograph Collection”

Η MHV είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του ξενοδοχείου The Landmark Nicosia στην Autograph Collection Hotels, κατόπιν της υπογραφής της σχετικής συμφωνίας με τη Marriott International, Inc. Το θρυλικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας θα επαναλειτουργήσει στα τέλη του 2024 ως “The Landmark Nicosia, Autograph Collection” - το πρώτο ξενοδοχείο της Κύπρου που γίνεται μέλος αυτής της premium συλλογής ξενοδοχείων που διακρίνονται για το όραμα, τον σχεδιασμό και την boutique φιλοξενία τους.

Τα 290 και πλέον ξενοδοχεία της Autograph Collection ανά τον κόσμο έχουν επιλεγεί ένα-ένα με αυστηρά κριτήρια, ώστε να διασφαλίζεται η πρωτοτυπία και η μοναδικότητά τους. Κάθε ένα έχει τη δική του ιστορία να διηγηθεί, όλα όμως είναι στενά συνδεδεμένα με το περιβάλλον τους και υπόσχονται στους επισκέπτες μία ξεχωριστή εμπειρία που απευθύνεται σε όλες τις αισθήσεις, αφήνοντας έντονο το αποτύπωμά της.

Σε δηλώσεις του, ο CEO της MHV, Χάρης Μιχαήλ ανέφερε: «Η επέκταση της ήδη επιτυχημένης μας συνεργασίας με τη Marriott International στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol και η ένταξη του The Landmark Nicosia στην Autograph Collection μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Πρόκειται για μια συμφωνία ορόσημο, η οποία αντανακλά το κύρος και την εμβέλεια του έργου που αναμένεται να αποτελέσει στολίδι για τη Λευκωσία και ολόκληρη την Κύπρο».

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου είναι μέρος του μεγαλεπήβολου αναπτυξιακού έργου The Landmark Nicosia, το οποίο περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή δύο εντυπωσιακών πύργων στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου, δημιουργία υπόγειων χώρων στάθμευσης και ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου και του παρακείμενου πάρκου.

Τοπόσημο της Λευκωσίας από το 1967, σηματοδοτώντας την είσοδο στο κέντρο της πόλης, το εμβληματικό ξενοδοχείο ανακαινίζεται εκτενώς με σεβασμό στην ιστορία του και στόχο τη δημιουργία ενός ολιστικού προορισμού ευζωίας για τους επισκέπτες.

Με design εκλεπτυσμένο και εμπνευσμένο από τη μακραίωνη πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και με αύρα κοσμοπολίτικη, θα προσφέρει πολυτελείς εγκαταστάσεις και μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει σοφιστικέ επιλογές διαμονής, δύο εξωτερικές και μία εσωτερική πισίνα, signature pool bar, κήπους, γήπεδα τένις, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, υπερσύγχρονο spa, δύο φημισμένα signature εστιατόρια και καταστήματα με designer brands.

Αναβιώνοντας την αίγλη του παρελθόντος και καταλαμβάνοντας εκ νέου την κεντρική θέση του στην επιχειρηματική και κοινωνική ζωή της Λευκωσίας, το The Landmark Nicosia, Autograph Collection θα γίνει ο απόλυτος προορισμός τόσο για τους κατοίκους της πόλης όσο και για τους επισκέπτες που επιζητούν μία αξέχαστη εμπειρία που θα τους συνδέσει με τον τόπο, δίνοντάς τους μία ανεπανάληπτη αίσθηση της ταυτότητάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ