Πολλά περισσότερα από ένα website!

Η Primetel είναι ο ιδανικός συνεργάτης της σύγχρονης επιχείρησης που θέλει να πρωταγωνιστήσει στον ψηφιακό κόσμο

O ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων είναι πολλά περισσότερα από ένα website, ένα e-shop ή ένα mobile app. Πάνω από όλα επιβάλλεται να αλλάξουμε κουλτούρα και να τα ξανασκεφτούμε όλα από την αρχή: πώς ακριβώς είμαστε χρήσιμοι στον πελάτη, πώς τον προσελκύουμε, τι πρέπει να κάνουμε ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του και τι εμπειρία του προσφέρουμε. Η ψηφιακή τεχνολογία μας παρέχει τις λύσεις.

Είναι φανερό ότι για τις επιχειρήσεις, μεγάλες και μικρές, η ψηφιακή μετάβαση υπερβαίνει τις παραδοσιακές λειτουργίες όπως οι πωλήσεις, το μάρκετινγκ και η εξυπηρέτηση πελατών. Οι επιχειρηματικές διαδικασίες επανασχεδιάζονται ριζικά μέσα από τη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών. Για να γίνει αυτό σωστά, επαγγελματικά και αποδοτικά στην Κύπρο του 2022, το επόμενο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι: ποιος είναι ο ιδανικός συνεργάτης για την ψηφιακή σας μετάβαση;

Τα κριτήρια του ιδανικού business solutions συνεργάτη

Καταρχήν ο ιδανικός συνεργάτης για τις επιχειρηματικές ψηφιακές λύσεις πρέπει να έχει το ιδανικό μέγεθος. Αν είναι πολύ μικρός, δεν θα έχει τους πόρους και την τεχνογνωσία να ανταποκριθεί. Αν είναι πολύ μεγάλος, πιθανότατα δεν θα απολαμβάνετε τη σημασία που θέλετε.

Επιπλέον είναι σημαντικό να έχει εμπειρία από αντίστοιχες εργασίες για να αντιλαμβάνεται την ιδιαίτερη φύση των προβλημάτων που προκύπτουν. Να έχει τη δυνατότητα της αμεσότητας και της ευελιξίας. Να μην έχει μία λύση που ταιριάζει παντού αλλά να πιστεύει και να εφαρμόζει tailor made solutions. Και φυσικά να έχει τη δυνατότητα για υπηρεσίες μετά την πώληση, καθώς τα περισσότερα προβλήματα προκύπτουν μετά!

Η περίπτωση της Primetel: άμεση ανταπόκριση χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατία

Εκατοντάδες μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και πλήθος κρατικών φορέων έχουν ήδη αποφασίσει: Η Primetel, η ανεξάρτητη εταιρεία τηλεπικοινωνιών κατάφερε να εδραιωθεί στην κορυφή των επιχειρηματικών τεχνολογικών λύσεων. Το κριτήριο δεν είναι οι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί της όροι που την έκαναν να ξεχωρίζει. Η Primetel φαίνεται πώς διακρίνεται στον απαιτητικό χώρο του Business to Business πληρώντας και τα υπόλοιπα κριτήρια.

Στο επίπεδο της γνώσης και της εμπειρίας, είναι από τις πρώτες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στον χώρο του Business ICT solutions, καθώς έχει τη δυνατότητα να παραδώσει κάθε τηλεπικοινωνιακό και τεχνολογικό έργο, ακόμη και τα πιο σύνθετα με το κλειδί στο χέρι: σχεδιασμός, μελέτη, υλοποίηση, υπηρεσίες μετά την πώληση.

Στο επίπεδο της ευελιξίας, η στρατηγική της μακρόχρονης προσωπικής δέσμευσης που χρησιμοποιεί την κάνει ασυναγώνιστη, καθώς έχει επιλέξει να μην λειτουργεί σαν ένας μεγάλος, δυσκίνητος μηχανισμός. Αντίθετα, αναλαμβάνει τη διαχείριση, τη συντήρηση και την επίλυση προβλημάτων υιοθετώντας την ευέλικτη λογική της ανάθεσης εξειδικευμένου support team για κάθε πελάτη και για κάθε πρόβλημα, αποτελούμενο από συμβούλους, μηχανικούς και τεχνικούς.

Η Primetel φροντίζει να γνωρίζεται καλά με τους εταιρικούς πελάτες της. Ξέρει τα συστήματα και τις ανάγκες τους, κάτι που της επιτρέπει να προσφέρει tailor made λύσεις, ασφάλεια και σιγουριά.

Ασυναγώνιστη στα connectivity solutions

Τα connectivity solutions είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας. Το διαβεβαιώνουν τα ιδιαίτερα χαμηλά rates, οι ελκυστικές προσφορές (οι 2 δωρεάν τηλεφωνικές γραμμές), το υψηλό περιθώριο αναβάθμισης, οι σταθερά υψηλές ταχύτητες, ο έλεγχος και η ποιότητα των διαδικασιών.

Παράλληλα, η Primetel διατηρεί την πρωτοπορία της στο cloud και το voice. Eίναι από τους πρώτους που απέκτησαν πιστοποίηση για Data Center, ενώ συνέβαλαν καθοριστικά στην καθιέρωση του voice στην Κύπρο. Είναι ο πάροχος με το μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ανεξάρτητης πρόσβασης στο διεθνές δίκτυο με ιδιόκτητα υποθαλάσσια συστήματα που διασφαλίζει μεγαλύτερη χωρητικότητα, διασύνδεση υψηλών επιδόσεων και σταθερότητα.

Η Primetel είναι ο ιδανικός συνεργάτης της σύγχρονης επιχείρησης που θέλει να πρωταγωνιστήσει στον ψηφιακό κόσμο. Πριν οποιαδήποτε επένδυσή σας, δεν χάνετε τίποτε αν επικοινωνήσετε μαζί τους για να σας παρουσιάσουν τις λύσεις τους. Αντίθετα, μπορεί να εντυπωσιαστείτε από την ποιότητα, την ανταπόκριση και φυσικά από τις ανταγωνιστικές τιμές.

Επομενο αρθρο
Έρευνα EY: Το 43% των εργαζόμενων παγκοσμίως έτοιμοι να εγκαταλείψουν τις θέσεις εργασίας τους, για καλύτερες αμοιβές, εξέλιξη και ευελιξία
Έρευνα EY: Το 43% των εργαζόμενων παγκοσμίως έτοιμοι να εγκαταλείψουν τις θέσεις εργασίας τους, για καλύτερες αμοιβές, εξέλιξη και ευελιξία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ