Limasson Greens: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις περιορισμένου αριθμού οικοπέδων

Το θέρετρο βρίσκεται δίπλα στην αμμώδη παραλία του Lady’s Mile.

Το Limassol Greens αποτελεί τo πιο πολυαναμενόμενο και συναρπαστικό αναπτυξιακό έργο της Κύπρου, ένας νέος προορισμός αναψυχής, τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση στο νησί, λόγω της τοποθεσίας αλλά και του θεματικού του αναπτυξιακού στυλ.

Ένα από τα πιο πρωτότυπα στοιχεία του έργου, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τον Lucciano Mazza, Director of Hospitality Design του διεθνούς αρχιτεκτονικού γραφείου HKS, είναι το γεγονός ότι αποτελεί το πρώτο έργο που αφορά οικιστικό θέρετρο γκολφ και spa, το οποίο αναπτύσσεται σε πόλη, προσφέροντας έτσι μια καταπράσινη όαση με πολλαπλά περιβαλλοντικά οφέλη. Καταλαμβάνοντας συνολική έκταση 1,4 εκατομμυρίων τ.μ., το έργο Limassol Greens θα περιλαμβάνει ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών διεθνών προδιαγραφών, υπερσύγχρονο clubhouse, 500 επαύλεις και 250 διαμερίσματα, η ανάπτυξη των οποίων θα διαχωριστεί σε διαφορετικές χρονικές φάσεις. Περιλαμβάνει παράλληλα, εμπορικές εγκαταστάσεις, όπως καταστήματα, εστιατόρια και καφετέρειες, καθώς επίσης  κέντρο ευεξίας με εξωτερική πισίνα, εγκαταστάσεις σπα, γυμναστήριο, υπαίθριους χώρους για γιόγκα και διαλογισμό, γήπεδα τένις και καλαθόσφαιρας, ποδηλατόδρομους, παιδότοπους, υπαίθριο αμφιθέατρο καθώς και ένα πλούσιο βοτανόκηπο.

Το θέρετρο βρίσκεται δίπλα στην αμμώδη παραλία του Lady’s Mile, ενώ προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και σε ιδιωτικά σχολεία. Το Limassol Greens γειτνιάζει επίσης με το μεγαλύτερο καζίνο-θέρετρο της Μεσογείου, ενώ η Μαρίνα Λεμεσού, το σημείο-ορόσημο της πόλης, αλλά και το κοσμοπολίτικο κέντρο της απέχουν μόλις 10 λεπτά, οδικώς.

Κληθείς να σχολιάσει για το έργο, κος Γιώργος Γεωργίου Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Limassol Greens ανέφερε σχετικά: «Όταν ξεκίνησε να δημιουργείται το καταπληκτικό αυτό οικιστικό θέρετρο γκολφ θέλαμε να ξεπεράσουμε τα συμβατικά όρια, προσφέροντας μια ακαταμάχητη επενδυτική ευκαιρία και ένα ειδυλλιακό περιβάλλον μέσα στην πόλη, που θα προσφέρει έναν πραγματικά απαράμιλλο τρόπο ζωής».

«Έχουμε πετύχει αυτό το σκοπό», πρόσθεσε  ο κος Γεωργίου «να δημιουργήσουμε ένα απροσδόκητα καταπράσινο τοπίο, ένα γαλήνιο, χαλαρωτικό σκηνικό που απέχει μόλις λίγα λεπτά από τη γεμάτη ενέργεια και ολοζώντανη κουλτούρα του κέντρου της πόλης της Λεμεσού, και πολύ κοντά στη θαυμάσια ακτογραμμή με τις ατέλειωτες αμμουδερές παραλίες και τα κρυστάλλινα γαλανά νερά».

Παράλληλα, την τρέχουσα αυτή περίοδο, η εταιρεία Lanitis Golf Public Co Ltd προχωρεί σε διάθεση στην αγορά ενός προκαθορισμένου αριθμού οικοπέδων, για περιορισμένη χρονική περίοδο, παραχωρώντας χρονική προτεραιότητα σε δυνητικούς αγοραστές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν και να κτίσουν τη δικιά τους κατοικία, είτε βάση των προσωπικών τους δεδομένων και προδιαγραφών ακολουθώντας πάντα τα αρχιτεκτονικά πρότυπα του έργου ή επιλέγοντας από την ειδικά επιλεγμένη συλλογή σχεδίων του Limassol Greens. Τοποθετημένα στη βορειοανατολική πλευρά του έργου, τα εν λόγω οικόπεδα αποτελούν μια ελκυστική επενδυτική επιλογή και μια ευκαιρία για απόκτηση κατοικίας στη μεγάλη κοινότητα του πιο φιλόδοξου οικιστικού θέρετρου γκολφ και σπα στην Κύπρο, το Limassol Greens.

Το Limassol Greens αναπτύσσεται από την Lanitis Golf Public Co Ltd ενώ τις πωλήσεις του έργου ανέλαβε αποκλειστικά η Cybarco. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των εν λόγω οικοπέδων επικοινωνήστε στο 25 820511 ή/και 80005030 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@limassolgreens.com. Για γενικές πληροφορίες αναφορικά με το έργο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://limassolgreens.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ