Η Altius Insurance διευρύνει τον κύκλο των επενδύσεων της

Την αγορά γνωστού κτηρίου στο κέντρο της Λευκωσίας πραγματοποίησε η ασφαλιστική εταιρεία Altius Insurance λίγο πριν το τέλος του 2020.

Η συγκεκριμένη αγορά εντάσσεται στο επενδυτικό πλάνο της εταιρείας και αφορά στο κτήριο στην οδό Σκοπά 8, Λευκωσία, το οποίο στέγαζε τα κεντρικά γραφεία της RAI μέχρι το 2013 και το οποίο ενοικιάζεται από τότε στην A.C. Nielsen.

Μέσω του επενδυτικού της σχεδιασμού και μιας σειράς στρατηγικών συνεργασιών και επενδύσεων, η Altius Insurance συνεχίζει να διαγράφει ανοδική  πορεία η οποία έχει ως στόχο την  αύξηση της κεφαλαιουχικής της επάρκειας και ευρωστίας, την στιγμή που ήδη κατέχει ένα δείκτη φερεγγυότητας διπλάσιο του απαιτούμενου από τις Εποπτικές Αρχές.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Altius Insurance Ευάγγελος Αναστασιάδης ανέφερε ότι: «Η συγκεκριμένη επένδυση της Altius Insurance αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού με τον οποίο η εταιρεία εδραιώνει δυναμικά την παρουσία της στην αγορά, την φερεγγυότητα της και την οικονομική της ευρωστία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ