Αγία Νάπα: Ξαναπαίρνει μπρος η κατασκευή της μαρίνας

Τηρουμένων των μέτρων που προβλέπονται από τα εργοτάξια.

Με εντατικούς ρυθμούς και σωστά μελετημένες κινήσεις επαναλειτουργούν από τις αρχές Μαΐου τα έργα αποπεράτωσης της Μαρίνας Αγίας Νάπας ενώ έχουν ήδη παραδοθεί τα απαραίτητα κτήρια για τη λειτουργία της. 

Δίνοντας αυστηρή προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού, η M.M. Makronisos Marina Ltd  έχει λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα που αφορούν στην προστασία των εργαζομένων στους χώρους της Μαρίνας Αγίας Νάπας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, καθώς και από τις Ιατρικές Υπηρεσίες και τις Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας. 

Παρουσιάζοντας τα νέα μέτρα που αφορούν στον τρόπο εργασίας και τήρησης των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της M.M Makronisos Marina Ltd, κ. Σταύρος Καραμοντάνης εξέφρασε την αισιοδοξία του για ταχεία επανεκκίνηση της οικονομίας και επαναφορά της Κύπρου σε μια ευχάριστη κανονικότητα, τονίζοντας παράλληλα το ρόλο της προσωπικής και εταιρικής ευθύνης στη διατήρηση ενός υγειούς και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος.

Τέλος ο κ. Καραμοντάνης τόνισε τη σημαντικότητα της επανέναρξης των εργασιών ολοκλήρωσης του εμβληματικού έργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας, σημειώνοντας την αποφασιστική συμβολή του στην αναζωογόνηση και προβολή της Αγίας Νάπας, διεθνώς. «Ας μην ξεχνάμε», είπε, «ότι η Μαρίνα Αγίας Νάπας, δεν θα είναι απλά ένας άρτιος και ελκυστικός χώρος διαμονής και διασκέδασης, αλλά υπόδειγμα ενός νέου, δημιουργικού και υγιεινού τρόπου ζωής, κοντά στη θάλασσα και στον καθαρό αέρα. Ο ιδανικός συνδυασμός λειτουργικότητας, ασφάλειας και πολυτελούς άνεσης». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ