Παράταση υποβολής αιτήσεων για μεταποίηση γεωργικών προϊόντων

Θα δοθούν εγκρίσεις ύψους μέχρι €25 εκατ.

Παράταση μέχρι τις 29 Ιουλίου δόθηκε για τις αιτήσεις για χορηγία τη δημιουργία, εκσυγχρονισμό και ψηφιακή αναβάθμιση μονάδων μεταποίησης ή και εμπορίας γεωργικών προϊόντων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Στην ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο του Σχεδίου Χορηγιών για Δημιουργία, Εκσυγχρονισμό και Ψηφιακή Αναβάθμιση Μονάδων Μεταποίησης ή/και Εμπορίας Γεωργικών Προϊόντων, παρατείνεται μέχρι τις 29 Ιουλίου 2022 και ώρα 23.59 μμ.

Επιπλέον, στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι θα δοθούν εγκρίσεις ύψους μέχρι €25 εκ., όσος είναι ο προϋπολογισμός της προκήρυξης, ενώ η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει με τη σειρά υποβολής τους.

Το Υπουργείο αναφέρει ότι οι αιτήσεις και τα σχετικά απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη σχετική ιστοσελίδα fundingapps.mcit.gov.cy , χρησιμοποιώντας τους φυλλομετρητές Chrome, Firefox και Edge.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους Λειτουργούς στα τηλέφωνα 22867275, 22867243, 22867154 και 22867261.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τελευταία μέρα πληρωμής δημοτικού τέλους ακίνητης ιδιοκτησίας

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ