Εγκαινιάστηκαν στον Πειραιά τα νέα γραφεία του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου

«Πρόκειται για ευγενή παραχώρηση των γραφείων από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς»

Τα νέα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) στον Πειραιά εγκαινιάστηκαν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου.

Σε ανακοίνωση του ΕΒΕΑ αναφέρεται ότι «τα εγκαίνια τελέστηκαν, το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουνίου, στην παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστα Κατσαφάδου, της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, του Προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου και Πειραιώς και άλλων σημαντικών εκπροσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής Ελλάδος και Κύπρου».

Προστίθεται ότι «πρόκειται για ευγενή παραχώρηση των γραφείων από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕ Πειραιώς) στο ΕΒΕ Αμμοχώστου στο πλαίσιο σύσφιξης και ενδυνάμωσης των σχέσεων των δύο Επιμελητηρίων με αφορμή τα 50 χρόνια αδελφοποίησης τους».

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Αμμοχώστου  Αυγουστίνος Παπαθωμάς, όσο και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης «εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίηση τους για τα αποτελέσματα των  επαφών που διέπονται από τις αδελφικές σχέσεις των δύο Επιμελητηρίων και τόνισαν τη θέληση και αισιοδοξία της συνέχειας για ενίσχυση της σχέσης και συνεργασίας των δύο Επιμελητηρίων.

Ο κ. Παπαθωμάς «ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Πειραιώς και τον Πρόεδρο του Βασίλη Κορκίδη και δήλωσε ότι οι κοινές δράσεις που θα υλοποιηθούν από τα δύο Επιμελητήρια θα αυξάνονται όλο και περισσότερο».

Σημειώνεται ότι τα γραφεία του ΕΒΕ Αμμοχώστου βρίσκονται στην οδό Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1, Πλατεία Οδησσού 18531 στον Πειραιά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με μουσική υποδέχτηκαν το πλοίο στον Πειραιά (vid)

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ