Ο Υφ. Τουρισμού ενημερώθηκε για τον εσωτερικό τουρισμό που προωθεί η Δερύνεια

Ο Σάββας Περδίος ενημερώθηκε ακόμα για την καλλιέργεια της φράουλας.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος ενημερώθηκε, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε χθες, για τον εσωτερικό τουρισμό που προωθεί ο Δήμος Δερύνειας.  
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Δερύνειας αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε χθες ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος στην ακριτική Δερύνεια, ενημερώθηκε για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος για προώθηση του τουρισμού στην ενδοχώρα. Ο Δήμαρχος Αντρος Καραγιάννης ενημέρωσε τον Υφυπουργό ότι στη συγκεκριμένη προσπάθεια δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή των παραδοσιακών μουσείων, των εκκλησιών, των θεματικών πάρκων, τον συνεδριακό και γαστρονομικό τουρισμό».
 
Ο Υφυπουργός Τουρισμού ξεναγήθηκε στη συνέχεια «στα μουσεία της Δερύνειας, σε χώρους συγκέντρωσης νεολαίας και στο θεματικό πάρκο παραδοσιακών τρόπων άντλησης νερού. Ακόμα ο κ. Περδίος συνομίλησε με ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής και με τις εθελόντριες της ομάδας «Κλωθώ»".

Ο Σάββας Περδίος "ενημερώθηκε ακόμα για την καλλιέργεια της φράουλας και την προώθηση των παραδοσιακών προϊόντων και των παραγώγων τους στη ντόπια αγορά».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ