Σε αυτές τις χώρες γίνεται το περισσότερο σκρολάρισμα...

Δείτε τις χώρες στις οποίες οι πολίτες περνούν περισσότερο και λιγότερο χρόνο στα διαδικτυακά κοινωνικά μέσα

Κατά μέσο όρο, οι χρήστες του Διαδικτύου παγκοσμίως, αφιέρωσαν 2 ώρες και 22 λεπτά στα κοινωνικά μέσα ανά ημέρα. Σημειώνεται ωστόσο ότι οι τάσεις διέφεραν σε μεγάλο βαθμό από χώρα σε χώρα.

Οι χρήστες στις χώρες των αναδυόμενων οικονομιών, συνεχίζουν να περνούν περισσότερο χρόνο στα κοινωνικά δίκτυα κατά τη διάρκεια μιας τυπικής ημέρας. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι  έχουν γενικά νεότερους πληθυσμούς, με το φάσμα ηλικίας 16 έως 24 ετών να οδηγεί την ανάπτυξη παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί όσοι κάνουν εμβόλιο, θα πρέπει να φοράνε μάσκα

Την πρωτιά στον σχετικό πίνακα, κατέχουν οι Φιλιππίνες. Οι χρίστες των social media στις Φιλιππίνες, αφιέρωναν σχεδόν τέσσερις ώρες την ημέρα στην ψηφιακή κοινωνική σφαίρα. Οι Νιγηριανοί συνήθως περνούσαν σχεδόν 3:45΄ την ημέρα σε ισότοπους κοινωνικών μέσων, ενώ οι Ινδοί και οι Κινέζοι περίπου 2,5 ώρες και 2 ώρες, αντίστοιχα, ανά ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε εναλλακτική εξυπηρέτηση πελατών προχωρά το Νicosia Mall

Αντιθέτως στις χώρες των ανεπτυγμένων οικονομιών όπου και ο πληθυσμός είναι γερασμένος ή σχεδόν γερασμένος,  η ενασχόληση με τα κοινωνικά δίκτυα είναι σαφώς πιο μειωμένη. Κατά τη διάρκεια μιας τυπικής ημέρας στην Ιαπωνία, οι άνθρωποι περνούν μόνο τα τρία τέταρτα της ώρας παραμένοντας συνδεδεμένοι σε κοινωνικά δίκτυα. Στη Γερμανία οι αριθμοί είναι ελαφρώς πιο ψηλοί, με τους χρήστες να περνούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία ώρα και είκοσι λεπτά κάθε μέρα. Επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, οι χρήστες περνούν σχεδόν δύο ώρες την ημέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγη: weforum.org

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ