Ζητούνται διαμερίσματα στην Πάφο για στέγαση φοιτητών από Σεπτέμβρη

Από στούντιο μέχρι τριών υπνοδωματίων και τα οποία να βρίσκονται σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων από το κτήριο της Σχολής

Την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος από φυσικά ή νομικά πρόσωπα που διαθέτουν διαμερίσματα προς ενοικίαση στην Πάφο, με σκοπό τη στέγαση φοιτητών/τριών της Σχολής Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), από τον Σεπτέμβρη του 2023, ζητά το Γραφείο Στέγασης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας (ΥΣΦΕ) του Πανεπιστημίου.

Ζητούνται διαμερίσματα σε καλή κατάσταση, από στούντιο μέχρι τριών υπνοδωματίων, και τα οποία κατά προτίμηση να βρίσκονται σε ακτίνα δύο (2) χιλιομέτρων από το κτήριο της Σχολής (οδό Αμπελοκήπων και Παναγίας Παντάνασσας, Πάφος). Διαμερίσματα που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση γίνονται επίσης δεκτά αλλά προτεραιότητα θα δοθεί σε εκείνα που βρίσκονται πλησιέστερα στη Σχολή.

Τα διαμερίσματα κατά προτίμηση θα πρέπει να διαθέτουν σε καλή κατάσταση βασική επίπλωση και οικιακό εξοπλισμό, όπως ατομικό κρεβάτι σε κάθε υπνοδωμάτιο, ερμάρι, γραφείο, καρέκλα γραφείου, καναπέ/πολυθρόνες στο καθιστικό, τραπέζι και καρέκλες κουζίνας, φούρνο και εστία, ψυγείο και σύστημα κλιματισμού. Γίνονται δεκτά και διαμερίσματα χωρίς βασική επίπλωση, είναι όμως απαραίτητο να διαθέτουν εστία, φούρνο, ψυγείο και σύστημα κλιματισμού.

Με τη δήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθούν σχέδιο κάτοψης διαμερίσματος και κάποιες φωτογραφίες (εξωτερικά το κτήριο και εσωτερικά του διαμερίσματος). Τα διαμερίσματα θα πρέπει να είναι έτοιμα για παράδοση το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη 2023.

Η περίοδος ενοικίασης θα έχει διάρκεια 1 χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης για 1 συν 1 χρόνο (σύνολο 3 χρόνια). Υπάρχει και η δυνατότητα σύναψης 10μηνων συμβολαίων (Σεπτέμβριο-Ιούνιο) κάθε χρόνο, αν αυτό συμφωνηθεί μεταξύ ιδιοκτήτη/τριας και ενοικιαστή/τρια. Με τη δήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθεί η απαίτηση μηνιαίου ενοικίου ανά διαμέρισμα καθώς και αναφορά αν το ενοίκιο καλύπτει ή όχι οποιεσδήποτε άλλες παροχές (π.χ. διαδίκτυο, νερό, ρεύμα κ.ο.κ.)

Η ενοικίαση θα γίνει από τους/τις φοιτητές/τριες και το σχετικό συμβόλαιο ενοικίασης θα υπογραφεί από τους/τις φοιτητές/τριες. Ο ρόλος του Γραφείου Στέγασης της ΥΣΦΕ είναι μεσολαβητικός/υποβοηθητικός. Στην περίπτωση που φοιτητής/τρια-ένοικος παραβιάζει όρους του συμβολαίου, όπως η έγκαιρη καταβολή ενοικίου, θα υφίσταται ανάλογου τύπου διοικητικές κυρώσεις από το Πανεπιστήμιο.

Το Γραφείο Στέγασης της ΥΣΦΕ θα φέρει σε γνώση των ενδιαφερόμενων φοιτητών/τριων τα διαθέσιμα διαμερίσματα και θα τους βοηθήσει να προβούν σε αξιολόγηση και να συνάψουν σχετικές συμφωνίες με τους/τις ιδιοκτήτες/τριες.

Η δήλωση ενδιαφέροντος υποβάλλεται ηλεκτρονικά, μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://web.cut.ac.cy/limesurvey/index.php/875875?lang=el

Προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος: 31 Μαϊου 2023

Στην περίπτωση ιδιοκτητών που διαθέτουν περισσότερα από ένα διαμερίσματα, χρειάζεται να υποβάλουν χωριστή ηλεκτρονική φόρμα για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά ή να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Στέγασης και να στείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο συγκεντρωτικά όλες τις αναγκαίες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 25002380/25002526 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: housing@cut.ac.cy

Διαβάστε επίσης: ΥΠΟΙΚ: Στα €2,3 εκ. η 1η πληρωμή φοιτητικής μέριμνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ