Κορωνοϊός και στην Πετρολίνα – Λήψη μέτρων από την εταιρία

Μετά την επιβεβαίωση θετικού σε τεστ κορωνοϊού υπαλλήλου της Πετρολίνα, η εταιρία προβαίνει σε λήψη μέτρων.

Με ανακοίνωσή της η Πετρολίνα, ενημερώνει εργαζομένους και κοινό για τα μέτρα τα οποία έχει ήδη λάβει προκειμένου να διαφυλάξει την υγεία του προσωπικού και των πελατών της, μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού στις τάξεις του προσωπικού της. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Πετρολίνα αναφέρει:

H Πετρολίνα, στο πλαίσιο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών της, με την υπευθυνότητα που πάντα την διακρίνει, ενημερώνει για τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 ανάμεσα σε άτομο του προσωπικού της.

Μετά τον εντοπισμό του κρούσματος και υπό την καθοδήγηση της ομάδας διαχείρισης κρίσεων που συνέστησε η εταιρία, λήφθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής τα οποία προβλέπονται στο σχετικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα η εταιρία προχώρησε στα ακόλουθα:

  •   Ο χώρος έχει κλείσει για απολύμανση από εγκεκριμένο συνεργείο απολύμανσης.
  •   Απομάκρυνση και αυτοπεριορισμός του εργαζομένου
  •   Πραγματοποιείται προληπτικός έλεγχος Covid-19 σε όλο το προσωπικό των τμημάτων τα οποία τυχόν να ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα.
  •   Εργασία από το σπίτι για μεγάλο αριθμό προσωπικού, με στόχο τη μείωση του αριθμού προσωπικού στους χώρους της εταιρείας.
  •   Εγκύκλιος με περαιτέρω μέτρα προφύλαξης και ενέργειες ατομικής προστασίας στο χώρο εργασίας προς όλο το προσωπικό του ομίλου Πετρολίνα και ομίλου εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη.

Σημειώνεται ότι η Πετρολίνα από τον πρώτο εντοπισμό  επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας, λαμβάνει με υπευθυνότητα αυστηρά μέτρα για την ασφάλεια και υγιεινή του προσωπικού των πελατών και των συνεργατών της, σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για αναχαίτιση της εξάπλωσης του Covid-19.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ