Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον  Σύνδεσμο Διαφήμισης-Επικοινωνίας Κύπρου

Ποιο το μήνυμα του Προέδρου.

Σε συνεδρίασή του στις 20 Νοεμβρίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΕΚ που εξελέγη στην Εκλογική Γενική Συνέλευση στις 6 Νοεμβρίου, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Μάριος Ιωάννου
Αντιπρόεδρος: Λούκας Γρηγοράς
Γραμματέας: Σπύρος Παπαδάτος
Ταμίας: Χρίστος Κωμοδρόμος
Μέλη: Αρετή Αναστασιάδου, Ανδρέας Παύλου, Κρις Χριστοδούλου

Ο Μάριος Ιωάννου, Πρόεδρος του ΣΔΕΚ, επεσήμανε τα εξής:

«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνδυάζει άτομα με εμπειρία στο θεσμικό όργανο του κλάδου και νέα άτομα, που προσεγγίζουν τον σύνδεσμο με νέες ιδέες και καινούργια θέματα στην ατζέντα. Ο συνδυασμός αυτός θεωρούμε ότι θα φέρει θετικά αποτελέσματα για τον ΣΔΕΚ που επιθυμεί να αναβαθμίσει τη δραστηριότητά του, με τουλάχιστον τρεις τρόπους: εντείνοντας την επικοινωνία του ΣΔΕΚ με κυβερνητικούς και θεσμικούς φορείς, εστιάζοντας στην παροχή αξίας προς τις εταιρείες μέλη, αναζητώντας πάντοτε και τις δικές τους εισηγήσεις, και αναδεικνύοντας το επίπεδο της στρατηγικής, δημιουργικότητας και αποτελεσματικότητας που παράγει ο κλάδος της επικοινωνίας. 

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη δρομολογούμε διάφορες δράσεις, εκπαιδευτικές και άλλες, για τις οποίες μέλη και συνεργάτες μας θα ενημερωθούν σύντομα. Ταυτόχρονα, θέλουμε να ενισχύσουμε τον υφιστάμενο ρόλο του ΣΔΕΚ σε διάφορα θέματα ρύθμισης της αγοράς, όπως μετρήσεις και έρευνες, αλλά και τη σχέση μας με άλλους συνδέσμους και φορείς που άπτονται του κλάδου της επικοινωνίας».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ