Στις 27 Νοεμβρίου η ετήσια Γενική Συνέλευση του Invest Cyprus

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα χαιρετίσει τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται σε μία σημαντική συγκυρία για την Κύπρο, μετά και την επιστροφή της κυπριακής οικονομίας στην επενδυτική βαθμίδα. 

Πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park στην Λευκωσία στις 6 το απόγευμα και στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus).Σημαντική είναι όμως η συγκυρία και για τον Invest Cyprus που συμπληρώνει δέκα χρόνια παρουσίας στην πρώτη γραμμή, με αποστολή την προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού και επιχειρηματικού κέντρου αριστείας.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Μιχάλης Π. Μιχαήλ, ο οποίος θα είναι κεντρικός ομιλητής στη Συνέλευση, θα τιμήσει επί τη ευκαιρία τους δύο πρώην προέδρους του Οργανισμού Φειδία Πηλείδη και Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη για την προσφορά τους. Τους στόχους, τις προτεραιότητες αλλά και τις προτάσεις του Invest Cyprus για την προσέλκυση επενδύσεων στην Κύπρο θα παρουσιάσει ο Γενικός Διευθυντής του Invest Cyprus Γιώργος Καμπανέλλας.

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος του Invest Cyprus υπογράμμισε ότι η επιστροφή της οικονομίας στην επενδυτική βαθμίδα είναι μόνο η αρχή μίας νέας δυναμικής πορείας με ζητούμενο την προσέλκυση επενδύσεων στην Κύπρο, ως εργαλείο επίτευξης μακροχρόνιας οικονομικής ανάπτυξης. «Αν και υπάρχει ακόμη αρκετή δουλειά να γίνει, εντούτοις η επιστροφή της Κύπρου στην επενδυτική βαθμίδα είναι η επιβράβευση των συνετούς πολιτικής που ακολούθησε η κυβέρνηση τα προηγούμενα χρόνια. Την ίδια στιγμή είναι δικαίωση και για μας, ως του αρμόδιου Οργανισμού για την προώθηση επενδύσεων, αφού η εξέλιξη αυτή πιστοποιεί την πλήρη αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας στην Κύπρο». Ο κ. Μιχαήλ διαβεβαίωσε ακόμη ότι ο Invest Cyprus θα συνεχίσει να εργάζεται για να διευκολύνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Γενική Συνέλευση αναμένεται να δώσουν το παρών τους εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, κρατικοί αξιωματούχοι, επιχειρηματικοί φορείς, ξένοι επενδυτές, αλλά και διπλωμάτες από διάφορες χώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ